Сауна

Савремени начин рекреативног тренинга не може се замислити без пратећих садржаја, а првенствено без присуства сауне. Када знамо да боравак у сауни доприноси бољем здрављу, кондицији тела и ума који доприноси комплетнијем и бољем изгледу, онда је разумљив значај присуства оваквог садржаја.

Ако редовно посећујете сауну Ваша кожа добија на еластичности и глаткоћи, побољшаћете циркулацију тела. Коришћење сауне се посебно препоручује људима са масном кожом, зато што топлота и влажност ваздуха унутар сауне, имају одлично дејство на размену материја унутар организма. Исто тако, присутни су и наизменично наступају хладнији и топлији надражаји, што резултира бољом циркулацијом у телу, а самим тим и ћелије се успешније обнављају. Кожа се решава изумрлих ћелија и изабцивањем нус производа што има дејство благог љуштења коже тј пилинга.

Такодје, треба напоменути да сауна јача срце и крвоток, јер једна посета сауна може да се упореди са 30 минута трчања у природи.

Боравак у сауни у комбинацији са туширањем након сауне, доприноси јачању имуног система, стимулише циркулацију, врши снажну детоксикацију организма и умањује стрес.

У нашем Фитнес центру поред услуга тренинга нашим клијентима нудимо и коришћење Финске суве сауне како би им омогућили потпуни ужитак и релаксацију. Поседујемо укупно две сауне, по једна у мушкој и женској свлачионици, са капацитетом од пет места.

Top