Фитнес центар

ФИТНЕС ЦЕНТАР ШТАРК АРЕНЕ пружа клијентима јединствену средину за ефикасно унапређење њихових телесних способности и остварење жељених циљева, уз константан надзор високостручног особља.

ФИТНЕС ЦЕНТАР се налази у склопу ШТАРК АРЕНЕ, и простире се на више од 300 м2. У модерном и оригиналном амбијенту, опремљеном у складу са савременим стандардима у области фитнеса. Простор центра чине пријемни део, свлачионице са туш кабином и ормарићима за гардеробу, соба за масажу и централна просторија за тренинг. Целокупан простор центра је климатизован са регулисаним параметрима влажности и температуре, што чини тренинг пријатнијим.

ФИТНЕС ЦЕНТАР ШТАРК АРЕНЕ једини у земљи поседује нове, оригиналне справе са сертификатима, италијанског произвођача опреме – ПАНАТТА.

У савременом ентеријеру, стручно особље вам омогућава рад у пријатној атмосфери. У понуди је велики избор справа за бодy буилдинг као и најсавременије цардио линије машина, трака за ходање, степера, бицикла са наслоном, као и широк распон тегова. Разноврсност наших програма доприноси спречавању појава монотоније, стварању платоа у вежбању и подстиче свестранији развој тела и способности.

Top