ШТАРК АРЕНА је за своје посетиоце обезбедила 791 паркинг место.

Паркинг простор је распоређен на следећи начин:

Паркинг простор око објекта Арена располаже са 107 места, и то са 69 у спољном кругу и 38 у унутрашњем кругу. Паркинг је намењен корисницима ВИП ложа, инвалидима, запосленима у Арени, као и пратећим службама које сервисирају догађаје у објекту. Паркинг улазнице за ову област добијају се уз купљену улазницу за ложу.

Паркинг са рампом, на јужној страни Арене, са рампом налази се поред ауто-пута и има два нивоа са укупно 497 места. На доњем нивоу се налазе 242 паркинг места, док је на горњем нивоу 255 паркинг места. Цена улазнице износи 400 динара и купује се на лицу места. Улазница важи за све време трајања догађаја у објекту. Паркинг са рампом, на јужној страни Арене, рентирамо у складу са званичним Ценовником Арене Београд свим правним лицима.

Паркинг без рампе, на јужној страни Арене, располаже са 177 места, и то 20 паркинг места, намењених за аутобусе (цена је бруто 30 динара по започетом сату) и 157 за путничка возила (цена је бруто 300 динара за све време трајања догађаја у објекту).

Паркинг на западној страни Арене за аутобусе располаже са 10 места. Цена по сату износи бруто 55 динара.

Паркинг у прстену око Арене и на паркинг простору на јужној страни објекта служи само за краткорочна паркирања током манифестација које се одржавају у ШТАРК АРЕНИ.

Паркинг-простор на јужној страни Арене може се комерцијално користити кад нема догађаја у објекту ШТАРК АРЕНЕ. Више информација о најму паркинг простора може се добити од управе Арене.

Top