ШТАРК АРЕНА је за своје посетиоце обезбедила 791 паркинг место.

Паркинг простор је распоређен на следећи начин:

Паркинг простор око објекта Арена располаже са 107 места, и то са 69 у спољном кругу и 38 у унутрашњем кругу. Паркинг је намењен корисницима ВИП ложа, инвалидима, запосленима у Арени, као и пратећим службама које сервисирају догађаје у објекту. Паркинг улазнице за ову област добијају се уз купљену улазницу за ложу.

Паркинг са рампом, на јужној страни Арене, са рампом налази се поред ауто-пута и има два нивоа са укупно 497 места. На доњем нивоу се налазе 242 паркинг места, док је на горњем нивоу 255 паркинг места.

Паркинг без рампе, на јужној страни Арене, располаже са 177 места, и то 20 паркинг места, намењених за аутобусе и 157 за путничка возила.

Паркинг на западној страни Арене за аутобусе располаже са 10 места.

Паркинг у прстену око Арене и на паркинг простору на јужној страни објекта служи само за краткорочна паркирања током манифестација које се одржавају у ШТАРК АРЕНИ.

Паркинг-простор на јужној страни Арене може се комерцијално користити кад нема догађаја у објекту ШТАРК АРЕНЕ. Више информација о најму паркинг простора може се добити од управе Арене.

Top