ШТАРК Арена у оквиру ВИП сектора, који се налази на трећем спрату /ниво 300/, располаже са 70 функционално опремљених, луксузних ложа. Ложе обухватају раскошни сепаре, терасу са 10 или 15 седишта, тоалет и комплетно опремљену чајну кухињу. Известан број ложа (3) представља луксузне салоне, новинарске позиције, резервисана места за градске званичнике. У зависности од конфигурације сале за поједине догађаје, линија видљивости се помера, па је тако неопходно установити „линију сигурне видљивости” која пролази средином Aрене и која условљава да све ложе западно од те линије имају сигурну прегледност свих догађаја без обзира на конфигурацију.

Закуп ложа у  ШТАРК АРЕНИ

Клијент има право располагања ложом, на свим музичким, спортским и догађајима породичне забаве, без обзира на организатора програма, број појединачних представа/утакмица/концерата по сваком програму, уз могућност преуређења ложе према својим стандардима а у договору са службом маркетинга Арене, са адекватним, прописаним обележавањем ложе са спољашње стране (ка холу и ка борилишту). Корисник овог модалитета остварује могућност да уз најаву користи ложу и кад нема догађаја у објекту. Уз овај тип ложе иду и паркинг пропуснице у следећем односу: за ложу од 15 места 5 паркинг улазница, а за ложу од 10 места 3 паркинг улазнице. Овај модалитет подразумева плаћање целокупног износа закупа у целости и унапред. Износ закупа по овом модалитету је 25.000 евра за ложу од 10 места и 30.000 евра за ложу од 15 места за период од годину дана.

Распон цена у зависности од броја места у ложи (изражене у еврима):

Ложа без ограничења 12 месеци
Ложа 10 местa 25,000.00 евра
Ложа 15 места 30,000.00 евра

Све цене су изражене у еврима, с тим што се на дан испостављања фактуре обрачунавају у динарску противвредност по средњем курсу НБС. Цене су изражене у нето износу и на њих се обрачунава ПДВ од 20% који иде на терет закупца ложе.

КОНТАКТ
Тел. +381 11 220 22 32; 220 22 31
Е-маил: info@starkarena.co.rs

Top