Програми

Индивидуални пакет

Индивидуални пакет подразумева начин тренирања у оквиру којег су предвиђена сва антропомоторичка, антропометријска,физиолошка и функционална тестирања, како би се прикупили сви релевантни подаци за организацију тренинга са јасно дефинисаним циљем у складу са жељама и потребама клијента. Поред тестирања и програмирања тренинга, овакав вид тренирања предвиђа спровођење тренинга у сарадњи са тренером ,,1на1″, који контролише и надгледа извођење вежби и спровођење целокупног програма од првог до последњег минута сваког тренинга. Овај програм вежбања прати ваш целокупан напредак води рачуна о вашем здрављу, кондицији и помаже вам да остварите жељене резултате у најкраћем временском периоду.

Индивидуални Арена програм укључује следеће привилегије:

 1. Приступница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. Баде мантил, пешкир
 5. Појас за вежбање
 6. Планрежима исхране и калоријска табела

Корисници овог пакета имају доступну комплетну услугу нашег клуба , укључујући и Кардио линију у ограниченом временском трајању у договору са нашим тренерима.

Соло арена пакет

Пружа могућност свакодневног тренирања у времену од 07:30х до 15х (преподневна карта), или 07:30х до 22х (целодневна карта) у року од месец дана.

Уколико не желите да вам ми креирамо начин тренинга, у нашем простору можете спровести ваш програм рада.

Подразумева самостално вежбање, али уз присуство тренера у зони вежбања клијента ,и евентуално показивање принципа рада справа од стране тренера. У нашем клубу сваки члан увек зна шта да ради и то на најбољи могући начин.

Студенти могу уз оверен индекс добити попуст -15% на уплаћен програм.

За време акције отварања фитнес центра, корисници овог пакета могу користити гратис Кардио линију у ограниченом временском трајању у договору са нашим тренерима.

 

Полуиндивидуални пакет

Полуиндивидуални пакет подразумева начин тренирања у оквиру којег су предвиђена сва антропомоторичка, антропометријска,физиолошка и функционална тестирања, како би се прикупили сви релевантни подаци за организацију тренинга са јасно дефинисаним циљем у складу са жељама и потребама клијента. Поред тестирања и програмирања тренинга, овакав вид тренирања предвиђа спровођење тренинга у сарадњи са тренером ,,3 на1″, који контролише и надгледа извођење вежби и спровођење целокупног програма од првог до последњег минута сваког тренинга. Овај програм вежбања прати ваш целокупан напредак води рачуна о вашем здрављу, кондицији и помаже вам да остварите жељене резултате у најкраћем временском периоду.

Укључује посебне попусте за фирме и бонус услуге.

Полуиндивидуални програм укључује следеће привилегије:

 1. Приступница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. Појас за вежбање
 5. План режима исхране и калоријска табела
 6. Баде мантил, пешкир

Редукциони Арена програм

Редукциони програм представља правилан начин скидања килаже, кориговања лоших навика, правилан режим исхране и тренинга. Предвиђена је комплетна wеллнесс анализа, израда програма и смернице за правилан начин исхране.

Редукциони тренинг организован је у три целине:

 1. Уводно кардио вежбање
 2. Рад у партеру и на справама
 3. Завршно кардио вежбање и истезање
 4. Програм се прави у зависности од потреба вежбача и на основу наше комплетне wеллнесс анализе која пружа потпуну слику о тренутном стању вежбача по којој се касније мери и одређује напредак.

Редукциони програм програм укључује посебне попусте за фирме и бонус услуге.

Редукциони програм укључује следеће привилегије:

 1. Приступница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. План режима исхране и калоријска табела
 5. Баде мантил, пешкир

 

Top