Mala Arena, koja se nalazi u sklopu objekta namenjena je svim rekreativcima, kao i za pripreme i treninge vrhunskih sportista. Na prostoru od 2275m2, Mala Arena je najnoviji i najmoderniji centar za sportske aktivnosti.
Kao deo celokupnog kompleksa najvećeg objekta ove vrste na Balkanu, Mala Arena je po prvi put predstavljena javnosti tokom Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine a nakon toga, u njoj su održana finala Prvenstva Beograda u rukometu za učenike osnovnih i srednjih škola kao i Mala Olimpijada u organizaciji Sportskog saveza Beograda kao i brojna druga takmičenja.
Zbog konstrukcije i prilaza, Mala Arena idealna je za rekreativne sportove kao i za pripreme i treninge sportista. Teren dimenzija 29.20m x 43,70m i prostor visine 10m pokriven je parketom i po potrebi može da se podeli na dva terena za mali fudbal, košarku, rukomet i odbojku. 
Sopstveni i nezavisni ulaz sa prijavnicom na samom ulazu u objekat joj daje neograničene mogućnosti za nezavisno funkcionisanje.
Takođe, pored ove dvorane, nalazi se i posebna sala pokrivena ogledalima, dimenzija 130m2 (13m x 7m), idealna za grupne programe joge, aerobik, fitnes, zumbu, borilačke sportove, dečije škole sporta, plesa, baleta,…
Prednost Male Arene u odnosu na ostale prostore sličnog tipa jeste i u tome što je obezbeđen parking u krugu Štark Arene za sve korisnike. Sistem klimatizacije omogućava prijatnu temperaturu leti i adekvatno grejanje sale zimi, tako da je moguće održavanje treninga bez obzira na vremenske uslove.
U okviru Male Arene nalazi se kafe-bar sa galerijom koja pruža potpunu preglednost na aktivnosti na terenima.
 

Top