ŠTARK Arena u okviru VIP sektora, koji se nalazi na trećem spratu /nivo 300/, raspolaže sa 70 funkcionalno opremljenih, luksuznih loža. Lože obuhvataju raskošni separe, terasu sa 10 ili 15 sedišta, toalet i kompletno opremljenu čajnu kuhinju. Izvestan broj loža (3) predstavlja luksuzne salone, novinarske pozicije, rezervisana mesta za gradske zvaničnike. U zavisnosti od konfiguracije sale za pojedine događaje, linija vidljivosti se pomera, pa je tako neophodno ustanoviti „liniju sigurne vidljivosti” koja prolazi sredinom Arene i koja uslovljava da sve lože zapadno od te linije imaju sigurnu preglednost svih događaja bez obzira na konfiguraciju.

Zakupa loža u  ŠTARK ARENI

Klijent ima pravo raspolaganja ložom, na svim muzičkim, sportskim i događajima porodične zabave, bez obzira na organizatora programa, broj pojedinačnih predstava/utakmica/koncerata po svakom programu, uz mogućnost preuređenja lože prema svojim standardima a u dogovoru sa službom marketinga Arene, sa adekvatnim, propisanim obeležavanjem lože sa spoljašnje strane (ka holu i ka borilištu). Korisnik ovog modaliteta ostvaruje mogućnost da uz najavu koristi ložu i kad nema događaja u objektu, kao i teretanu, za koju će dobiti 5 kartica. Uz ovaj tip lože idu i parking propusnice u sledećem odnosu: za ložu od 15 mesta 5 parking ulaznica, a za ložu od 10 mesta 3 parking ulaznice. Ovaj modalitet podrazumeva plaćanje celokupnog iznosa zakupa u celosti i unapred. Iznos zakupa po ovom modalitetu je 25.000 evra za ložu od 10 mesta i 30.000 evra za ložu od 15 mesta za period od godinu dana.

Raspon cena u zavisnosti od broja mesta u loži (izražene u evrima):

Loža bez ograničenja 12 meseci
Loža 10 mesta 25,000.00 evra
Loža 15 mesta 30,000.00 evra

Sve cene su izražene u evrima, s tim što se na dan ispostavljanja fakture obračunavaju u dinarsku protivvrednost po srednjem kursu NBS. Cene su izražene u neto iznosu i na njih se obračunava PDV od 20% koji ide na teret zakupca lože.

KONTAKT
Tel. +381 11 220 22 32; 220 22 31 E-mejl: info@starkarena.co.rs
Top