ŠTARK ARENA je za svoje posetioce obezbedila 791 parking mesto.

Parking prostor je raspoređen na sledeći način:

Parking prostor oko objekta Arena raspolaže sa 107 mesta, i to sa 69 u spoljnom krugu i 38 u unutrašnjem krugu. Parking je namenjen korisnicima VIP loža, invalidima, zaposlenima u Areni, kao i pratećim službama koje servisiraju događaje u objektu. Parking ulaznice za ovu oblast dobijaju se uz kupljenu ulaznicu za ložu.

Parking sa rampom, na južnoj strani Arene, sa rampom nalazi se pored auto-puta i ima dva nivoa sa ukupno 497 mesta. Na donjem nivou se nalaze 242 parking mesta, dok je na gornjem nivou 255 parking mesta.

Parking bez rampe, na južnoj strani Arene, raspolaže sa 177 mesta, i to 20 parking mesta, namenjenih za autobuse i 157 za putnička vozila.

Parking na zapadnoj strani Arene za autobuse raspolaže sa 10 mesta.

Parking u prstenu oko Arene i na parking prostoru na južnoj strani objekta služi samo za kratkoročna parkiranja tokom manifestacija koje se održavaju u ŠTARK ARENI.

Parking-prostor na južnoj strani Arene može se komercijalno koristiti kad nema događaja u objektu ŠTARK ARENE. Više informacija o najmu parking prostora može se dobiti od uprave Arene.

Top