ŠTARK ARENA je za svoje posetioce obezbedila 791 parking mesto.

Parking prostor je raspoređen na sledeći način:

Parking prostor oko objekta Arena raspolaže sa 107 mesta, i to sa 69 u spoljnom krugu i 38 u unutrašnjem krugu. Parking je namenjen korisnicima VIP loža, invalidima, zaposlenima u Areni, kao i pratećim službama koje servisiraju događaje u objektu. Parking ulaznice za ovu oblast dobijaju se uz kupljenu ulaznicu za ložu.

Parking sa rampom, na južnoj strani Arene, sa rampom nalazi se pored auto-puta i ima dva nivoa sa ukupno 497 mesta. Na donjem nivou se nalaze 242 parking mesta, dok je na gornjem nivou 255 parking mesta. Cena ulaznice iznosi 400 dinara i kupuje se na licu mesta. Ulaznica važi za sve vreme trajanja događaja u objektu. Parking sa rampom, na južnoj strani Arene, rentiramo u skladu sa zvaničnim Cenovnikom Arene Beograd svim pravnim licima.

Parking bez rampe, na južnoj strani Arene, raspolaže sa 177 mesta, i to 20 parking mesta, namenjenih za autobuse (cena je bruto 30 dinara po započetom satu) i 157 za putnička vozila (cena je bruto 300 dinara za sve vreme trajanja događaja u objektu).

Parking na zapadnoj strani Arene za autobuse raspolaže sa 10 mesta. Cena po satu iznosi bruto 55 dinara.

Parking u prstenu oko Arene i na parking prostoru na južnoj strani objekta služi samo za kratkoročna parkiranja tokom manifestacija koje se održavaju u ŠTARK ARENI.

Parking-prostor na južnoj strani Arene može se komercijalno koristiti kad nema događaja u objektu ŠTARK ARENE. Više informacija o najmu parking prostora može se dobiti od uprave Arene.

Top