Fitnes centar

FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE pruža klijentima jedinstvenu sredinu za efikasno unapređenje njihovih telesnih sposobnosti i ostvarenje željenih ciljeva, uz konstantan nadzor visokostručnog osoblja.

FITNES CENTAR se nalazi u sklopu BEOGRADSKE ARENE, i prostire se na više od 300 m2. U modernom i originalnom ambijentu, opremljenom u skladu sa savremenim standardima u oblasti fitnesa. Prostor centra čine prijemni deo, svlačionice sa tuš kabinom i ormarićima za garderobu i centralna prostorija za trening. Celokupan prostor centra je klimatizovan sa regulisanim parametrima vlažnosti i temperature, što čini trening prijatnijim.

FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE  originalne sprave sa sertifikatima, italijanskog proizvođača opreme –PANATTA.

U savremenom enterijeru, stručno osoblje vam omogućava rad u prijatnoj atmosferi. U ponudi je veliki izbor sprava za body building kao i najsavremenije cardio linije mašina, traka za hodanje, stepera, bicikla sa naslonom, kao i širok raspon tegova. Raznovrsnost naših programa doprinosi sprečavanju pojava monotonije u vežbanju  podstiče svestraniji razvoj tela i sposobnosti.

Top