Мала Арена, која се налази у склопу објекта намењена је свим рекреативцима, као и за припреме и тренинге врхунских спортиста. На простору од 2275м2, Мала Арена је најновији и најмодернији центар за спортске активности.
Као део целокупног комплекса највећег објекта ове врсте на Балкану, Мала Арена је по први пут представљена јавности током Европског дворанског првенства у атлетици 2017. године а након тога, у њој су одржана финала Првенства Београда у рукомету за ученике основних и средњих школа као и Мала Олимпијада у организацији Спортског савеза Београда као и бројна друга такмичења.
Због конструкције и прилаза, Мала Арена идеална је за рекреативне спортове као и за припреме и тренинге спортиста. Терен димензија 29.20м x 43,70м и простор висине 10м покривен је паркетом и по потреби може да се подели на два терена за мали фудбал, кошарку, рукомет и одбојку. 
Сопствени и независни улаз са пријавницом на самом улазу у објекат јој даје неограничене могућности за независно функционисање.
Такође, поред ове дворане, налази се и посебна сала покривена огледалима, димензија 130м2 (13м x 7м), идеална за групне програме јоге, аеробик, фитнес, зумбу, борилачке спортове, дечије школе спорта, плеса, балета,…
Предност Мале Арене у односу на остале просторе сличног типа јесте и у томе што је обезбеђен паркинг у кругу Штарк Арене за све кориснике. Систем климатизације омогућава пријатну температуру лети и адекватно грејање сале зими, тако да је могуће одржавање тренинга без обзира на временске услове.
У оквиру Мале Арене налази се кафе-бар са галеријом која пружа потпуну прегледност на активности на теренима.
 

Top