СЕКА АЛЕКСИЋ 14. АПРИЛА У ШТАРК АРЕНИ

 

Други по реду велики солистички концерт Светлане Секе Алексић, 14. априла 2018. у Штарк Арени у Београду, у организацији “КАМАРАД ПРОДУКЦИЈА” д.о.о.


 

Већ деценију и по (15 пуних година) Сека Алексић важи за једну од најбољих певачица на нашој музичкој сцени, она је тај имиџ изградила захваљујући свом великом професионализму, харизматичности, добрим песмама и изванредном и јединственом гласу као и енергији коју пружа.

Овај концерт, који ће по много чему бити јединствен и аутентичан, представљаће промоцију последња два албума „ЛЕК ЗА СПАВАЊЕ“ и „КОМА“ (уз нови сингл-спот који излази почетком фебруара ове године) и наравно велики успех дугогодишње успешне каријере једне од најквалитетнијих и најпопуларнијих певачица домаће фолк сцене, препознатљиве по великом броју хитова, одличним вокалним могућностима и доброј атмосфери на концертима и наступима како у нашој земљи, региону тако и у иностранству. 


Када је 2002. године издала свој први ЦД, са водећом нумером „Да сам мушко“ било је јасно да је естрадно небо добило нову звезду. Годину дана касније другим албумом где су се издвојили хитови „Црно и Златно“ и „Ко да сутра не постоји“ Сека потврђује своје сигурно место на естради. 2005. године издаје албум „Дођи и узми ме“ и од тада креће вртоглави успон ка самом врху, док се истовремено за њене наступе тражи карта више. Огромна популарност није је понела, остала је природна и спонтана увек спремна да се одазове многобројним хуманутарним акцијама као и да одвоји време за пошотаваоце њеног рада. Албуми „Краљица“ (2007.) и „Случајни партнери'“ (2009.) били су увертира за први велики солистички концерт 23.10.2010 у Београдској Арени. У пролеће 2012. Сека издаје свој 6. албум под називом „Лом“, а 2015.године „Лек за спавање“  где су се поред насловног издвојили хитови „Црвени Руж“ и „Ти се храни мојим болом“. 2017. Године издаје албум „Кома“ на коме је свака песма xит за себе, што је певачицу и навело да почне да размишља о новом подухвату.

Top