Улазнице у претпродаји по специјалним ценама!

 

 

Disney on Ice нам после четири године доводи нову представу Чаробна краљевства, четири Дизнијеве приче у спектаклу на леду које стижу у Београд 13. 14. и 15. октобра у Комбанк Арену! 

Чаробна краљевства представљају омиљене ликове из Аутомобила, Мале сирене, Приче о играчкама 3, заједно са Микијем Маусом, Мини Маус, Пајом Патком и Шиљом. Уз ове драге ликове долазе нам и звезде Дизнијевог филма Залеђено краљевство. Улазнице за  представу у Комбанк Арени биће пуштене у продају данас, среде,  28. јуна.

Карте за овај несвакидашњи породични провод могу се купити путем продајне мреже Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центар, благајна Дома омладине, књижаре Делфи, Ушће Шопинг центра  као и електронским путем, преко сајтова www.kombankarena.com и www.eventim.rs. 

Важно обавештење: Цене улазница за представу 13. октобра су значајно ниже у односу на цене улазница за преостале представе!

И то није све!!!

До 31. јула имаћете јединствену прилику да купите улазнице са 15% попуста за све представе и скоро све категорије, тако да ћете улазнице моћи да набавите већ од 850 динара!

 

Top