АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ

Детаљи

Датум: 29.09.2023.
Време: 20:00 - 00:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Sky Music

Подели
Ознаке
Штарк Арена Sky Music
АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ

Skymusic Entertainment Група са поносом представља први солистички концерт највеће фолк звезде млађе генерације Александре Пријовић која ће пред домаћом публиком наступити у београдској Штарк Арени 29. Септембра! Овај дуго ишчекивани концерт биће први у низу концерата у оквиру велике регионалне турнеје “ОД ИСТОКА ДО ЗАПАДА” где ће публика имати прилику да чује и песме са њеног новог албума који припрема за јун месец.

ПРОМОТИВНЕ ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА:

  • Партер: 1.800 РСД
  • Fan Pit : 3.200 РСД

  • GOLD Трибина: 3.200 РСД

  • 200 VIP Трибина: 2.800 РСД

  • 200 1 кат: 2.500 РСД

  • 200 2 кат: 2.100 РСД

  • Барски сто: 5.500 РСД ( место ) (мин 2-мах 6 места)

Банкет: 15.000 РСД ( место ) (мин 8-мах 10 места) (нема обавезујуће потрошње по столу)

***Кетеринг за VIP Банкете је организован од стране Штарк Арене. Уколико имате специјалне захтеве контакт телефон за VIP је 065-455-4444 (доступан сваког радног дана од 09-17 часова)***

Ложа: 15.000 РСД ( место )

Од стидљиве, младе девојке која се пробијала на звездано небо искључиво талентом и вредним радом кроз музички талент шоу Звезде Гранда, до једне од данас најтраженијих домаћих извођача народне музике у региону.

Миљеница публике која је препознала њену скромност и природност , извођач који се без скандала и жуте штампе из године у годину истицао само квалитетним нумерама, незаборавним наступима и несебичним улагањем у сопствену каријеру.

Њено десетогодишње присуство на домаћој сцени, сложили би се многи, пратили су искључиво хитови као што су: “За нас касно је “, “Тестамент” , “Сенке”, “Богата сиротиња”, “Легитимно”, ” Звук тишине”, “Саботирам”, као и један од најуспешнијих дуета “Ко си ти” са мега звездом регионалне сцене - Сашом Матићем.

Александра не крије ентузијазам због свог концерта ”првенца”, о којем говори са посебном емоцијом и који сматра круном своје досадашње каријере.

Несумњиво, београдска публика у Арени имаће прилику да осети посебну атмосферу и енергију ове естрадне уметнице која је за ову турнеју припремила нешто што публика до сада није могла да види када су у питању сценски наступ, продукција и мултимедиа.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

Top