Vreme je za promenu!

Štark Arena Sport i Solar Medical centar objedinjuju svoje dugogodišnje iskustvo i praksu,  prateći savremene svetske trendove u sprovođenju zdravog načina života kroz Lifestyle Health & Fitness program.

Veoma je važno da se upoznate sa vašim zdravstvenim predispozicijama kako bi ste adekvatno prilagodili ishranu, način vežbanja i na kraju postigli željeni cilj.                                                                                                                                                                          

Solar 511 Nutrition

Solar 511 hajefikasniji nutritivni program za korekciju telesne strukture i poboljsanje zdravstvenog statusa. Zasnovan na dokazanim, naučnim doktrinama, unaprediće Vaš izgled i zdravlje, uz povećanje energije, bez tegoba i nezeljenih efekata.

Body Galaxy analizator: telesni vremeplov

Body Galaxy je najsavremeniji analizator strukture tela na svetu. Prikazuje precizne podatke trenutnog sastava tela po segmentima, kao i predvidjanje porasta masnoće oko organa u narednih 20 godina, ukoliko se navike ne koriguju. Precizni podaci, u gram.

 U savremenom enterijeru  Štark Arena Sport, stručno osoblje vam je spremilo program  vežbi na otvorenom  namenjen svima koji žele da se bave fizičkom aktivnošću.

Vežbe koje će se izvoditi biće usklađene za sve kategorije, bez obzira na pol, godine, nivo kondicije i zdravstveno stanje. Treninzi se izvode u grupama, metodom kružnog treninga i metod stanica.

Trajanje treninga je 90 minuta.

Termini su sledeći:

Ponedeljak- sreda- petak- 17:30-19:00 h

Utorak-četvrtak- 18:30-20:00 h, subota- 12:00- 13:30 h

Prijava je na linku.

 

Top