„ŠTARK ARENA“ DO APRILA 2024.godine

Nakon četvorogodišnje uspešne poslovne saradnje između „Atlantic grupe“ i „Arene Beograd“, saradnja je produžena do aprila meseca 2024.godine.

Imajući u vidu da je Atlantic grupa bila uz beogradsku Arenu sve vreme pandemije kovid virusa, dok je u periodu kada je postala kovid bolnica donirala više od pola miliona evra najugroženije strukture stanovništva kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti, što je ojačalo dosadašnju uspešnu saradnju na osnovu koje je doneta odluka da se strateško partnerstvo produži do aprila 2024.g.

U Skupštini grada Beograda, u prisustvu zamenika gradonačelnika, Gorana Vesića i predsednika Uprave „Atlantic grupe“ Emila Tedeschi, Aneks Ugovora o naslovnom sponzorstvu potpisali su Neven Vranković, Član Uprave „Atlantic grupe“ i Goran Grbović direktor „Arene Beograd“.

Dogovoreni su principi unapređenja dosadašnje saradnje između Arene i Štarka, koji će između ostalog, rezultirati i izgradnjom nove fabrike za proizvodnju najpopularnijeg Štarkovog proizvoda „Smoki“.

Radujemo se nastavku saradnje i nastavljamo da gradimo nove komunikacijske i poslovne vrednosti uz posebnu pažnju, brigu i prijateljstva prema našim korisnicima usluga, koji su ujedno zajednički principi poslovanja.

Vidimo se u našoj Štark areni!

Top