SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Kako bismo i ubuduće svi zajedno delili lepe utiske sa događaja u Areni, imamo potrebu da naše posetioce upoznamo sa sledećim informacijama:

Kao društvo koje upravlja kompleksom Štark Arene, „Arena Beograd“ za svaki događaj zaključuje Ugovor o zakupu sa organizatorom programa (koncert, sportsko takmičenje, sajam, kongres i sl.).

„Arena Beograd“ izdaje funkcionalni prostor, a organizator programa odgovara za kvalitet pružene usluge i programa koji organizuje, što obuhvata ulaznice, smeštaj posetilaca, njihovu bezbednost, kao i ispunjavanje uslova iz ugovora sa izvođačem.

Arena je od potpisivanja ugovora o zakupu samo iznajmljeni prostor, tj. mesto dešavanja.  

Molimo posetioce da sve svoje pritužbe upućuju organizatorima konkretnih događaja  i od njih traže odgovore i/ili obeštećenje.

Takođe, na veoma posećenim košarkaškim utakmicana u periodima između drugih programa, kada je vreme za promenu postavke izuzetno kratko (sklanjanje tehnike, postavka-skidanje parketa, pregledanje stolica, postavljanje stolica u parteru i sl.), oštete se ili polome fiksne stolice na tribinama, pa  ponekad dolazi do propusta, tako što tehničke službe ne uspeju da sedišta poprave ili zamene do narednog dešavanja. Trudimo se da ove probleme u najkraćem roku rešavamo,  a ako ipak dođe do propusta, molimo vas da se obratite bilo kom službenom licu u dvorani, koje će nas obavestiti, kako bismo problem rešili na prihvatljiv način.  Izvinjavamo se za ovu neprijatnost i nastavljamo da se trudimo da je eliminišemo.

Pozivamo vas da pratite naš sajt https://starkarena.co.rs/, kao i naše naloge na društvenim mrežama, kako biste saznali sve informacije o događajima u dvorani.

U želji da se i dalje susrećemo u Štark areni, kao mestu dobre zabave, sporta i pozivitne energije, srdačan pozdrav!

ŠTARK ARENA

Top