MIROSLAV ILIĆ

Detalji

Datum: 10.12.2022.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: HYPE produkcija

Podeli
Oznake
Štark Arena HYPE produkcija
MIROSLAV ILIĆ

MIROSLAV ILIĆ NAJVEĆI BARD MUZIČKE SCENE SLAVI ZLATNI JUBILEJ: 50 GODINA KARIJERE

Velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, najavljuje grandiozan solistički koncert povodom 50 godina uspešne karijere koji će se održati 10. decembra 2022. godine u Štark Areni od 20 časova, u organizaciji Hype produkcije.

Ulaznice su u prodaji na  tickets.rs  i Ticket Vision prodajnim mestima.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja jeod samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše odkristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard  domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti i svoj rođendan sa obožavaocima koje će iznenaditi novim pesmama i ekskluzivnim gostima.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 10. decembra 2022. godine od 20 časova u Štark Areni biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

* Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na HYPE production office@hypetv.rs i na  office@tickets.rs

Top