LEXINGTON BEND DRUGI KONCERT

Detalji

Datum: 09.03.2024.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: KAMARAD PRODUKCIJA

Podeli
Oznake
Štark Arena KAMARAD PRODUKCIJA
LEXINGTON BEND DRUGI KONCERT

Huk publike, preko 18.000 ljudi, čuveni hitovi koje publika peva od prvog do poslednjeg takta i veče koje je svima ostalo urezano u sećanju - ovim rečima se najbolje može opisati koncert koji je 8.marta.2020. godine grupa “Lexington” održala u čuvenoj Štark Areni.

Tačno četiri godine kasnije, dobro poznati sastav se vraća na grandioznu binu, gde će izvesti pesme sa novog albuma “Lavovi”, ali i dobro poznate stare hitove, među kojima su: Dobro da nije veće zlo, Donesi, Potraži me, Pijane usne, Kako je tako je, Dođi ove noći, Cvijece, Bosanka, Miris karmina, Ljetne kiše, Dugujem ti sebe, Venama, Nema šanse, Prišla, Uvrijedi me, U srce udaraj

Peti studijski album, na koji se čekalo duže od 5 godina, najavljuje veliku regionalnu turneju, a prva stanica je Beograd.

Karte za ovaj spektakl, se mogu naći u prodaji od 2. februara na blagajnama Štark arene i onlajn preko aplikacije EFinity i sajta EFinity.rs  kao i Tickets.rs po cenama:

Parter *1600 dinara

Fan pit *2200 dinara

Barski sto (5-6mesta) *3500 dinara po karti

Nivo 200 Gold I kategorija *2700 dinara 

Nivo 200  II kategorija *2400 dinara 

Nivo 400 Gold I kategorija *1800 dinara

Nivo 400  II kategorija *1500 dinara

 

KAKO JE NASTAO NAJPOZNATIJI BEND NA BALKANU?

 

Grupa je osnovana 2004. godine, od tada do danas održali su preko 2000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestiznijih regionalnih nagrada u svetu muzike.

Prvi album pod nazivom "Kako je tako je" objavljuju 2010. godine, a do danas su snimili preko 70 pesama.

Prvi veliki samostalni koncert, održavaju 2015.godine na stadionu FK Voždovac, koji je jedinstven po tome što se nalazi na krovu tržnog centra. Ovo je ujedno prvi put na svetu, da je 20.000 ljudi bilo prisutno na krovu!

Nakon ovog spektakla, ređali su se nastupi širom Balkana...A sledeći veliki samostalni projekat održali su 2017.godine na stadionu Tašmajdan, u samom srcu Beograda. Bila je to nezaboravna "Noć pod zvijezdama"

Čuveni sastavi čine: Bojan Vasković, Miloš Vuksanović, Darko Jovanović, Dragoljub Stević, Dejan Krstić.

*Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na  office@efinity.rskontakt@tickets.rs

Top