IRON MAIDEN

Detalji

Datum: 24.05.2022.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: Charm Music Serbia

Podeli
Oznake
Štark Arena Charm Music Serbia
IRON MAIDEN

IRON MAIDEN su svojoj turneji “Legacy Of The Beast 2022” dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja.  Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova preko https://new.tickets.rs/event/iron_maiden_1200. Kao i uvek, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden. Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće “Lord Of The Lost”.

Šou je već videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su ocenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma “Senjutsu”.

Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo i da budu svedoci spektakularnog koncerta u Štark Areni.

Menadžer Iron Maiden-a Rod Smallwood je izjavio: „Sledeće godine ćemo konačno moći da nastupimo na velikim evropskim stadionima i arenama i realizujemo “Legacy of the Beast”, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. godinu i od tada je dva puta odlagana! Oduševljeni smo što ćemo moći da sviramo u nekim od velikih gradova istočne Evrope, uključujući i Ukrajinu gde nikada nismo nastupali. Napravićemo neke izmene u produkciji i set listi kako bismo uključili i pesme sa našeg novog albuma “Senjutsu”, što će turneju “Legacy of the Beast” učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve „hitove“ i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Hell, bacače plamena, pirotehniku i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Trooper Eddie će imati ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu „svetu“ koji ćemo dočarati.”

Maiden-ov vokal Bruce Dickinson dodaje: „Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo! ”

Potpuna lista novih evropskih gradova i datuma je:

22. maj, Hrvatska, Zagreb, Arena

24. maj, Srbija, Beograd, Štark Arena

26. maj Rumunija, Bukurešt, Romexpo Outdoor

29. maj Ukrajina, Kijev, VDNG

13. juli Bugarska, Sofija, Arena Armeec

16. juli Grčka, Atina, Stadion Olympic

Kompletnu listu svih evropskih gradova i datuma na turneji “Legacy Of The Beast 2022”  možete pogledati na www.ironmaiden.com/play

Produkcija i set lista turneje “Legacy of the Beast” inspirisana je istoimenom besplatnom mobilnom igricom, koja je dostupna na iOS  Android i platformama na www.ironmaiden.com/play

Ulaznice za spektakl koji IRON MAIDEN priprema za beogradsku publiku mogu se kupiti od ponedeljka, 6. decembra od 10 časova po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

Top