DRAGANA MIRKOVIĆ

Detalji

Datum: 16.02.2024.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: Sky Music

Podeli
Oznake
Štark Arena Sky Music
DRAGANA MIRKOVIĆ

DRAGANA MIRKOVIĆ nastupiće 29. decembra u Štark areni


 Dragana Mirković jedinstvena je zvezda u regionu koja je tokom decenija bavljenja poslom uspela da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da sve vreme predstavlja uzor milionima ljudi ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života.

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspela da u mnogo navrata čak i u godinama podela ujedini region u pesmi, ljubavi i poštovanju.

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do poslednjeg daha“ kojom će obeležiti četrdeset godina druženja sa publikom. Spektakularni početak proslave ovog jubileja biće koncert u beogradskoj Štark Areni, zakazan za 16. februar 2024.

Poznata kao neko ko se trudi da publici uvek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obeležili njenu karijeru.
Prodajna mesta: blagajna Štark Arene, TC Rajićeva ( sprat I ), sva Moj Kiosk prodajna mesta i blagajna Doma omladine
Ulaznice za događaj obezbedite i putem besplatne aplikacije eFinity  ili putem sajta www.efinity.rs

*Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na office@efinity.rs

 

Top