DINO MERLIN 3. KONCERT

Detalji

Datum: 21.11.2023.
Vreme: 20:30
Mesto: Štark Arena
Organizator: DIGI MEDIA PRODUCTION

Podeli
Oznake
Štark Arena DIGI MEDIA PRODUCTION
DINO MERLIN 3. KONCERT

Dino Merlin u dva dana rasprodao dve arene, treći koncert 21. novembra

 

Do sada neviđena pomama i nezaustavljiva “Merlinomanija” zavladala je u Beogradu, ali i čitavoj Srbiji zbog najavljenih koncerata Dina Merlina. Čuveni umetnik iz Sarajeva u samo nepuna dva dana potpuno je rasprodao prva dva koncerta u beogradskoj Areni (18. i 19. novembra).

Zabeleženi su ogromni redovi ispred Arene i na mnogim prodajnim mestima jer su fanovi satima čekali u redu da dođu do ulaznice za spektakl ovog najtraženijeg izvođača na Balkanu.

Na radost mnogih koji nisu stigli na vreme da nabave ulaznice, upravo je objavljen i treći koncert koji će biti već u utorak 21. novembra u Štark Areni. Ulaznice će biti u prodaji od petka 28. jula, putem sajta tickets.efinity.rs  i na prodajnim mestima - Štark Arena, TC Rajićeva i Dom omladine kao i na tickets.rs i njihove prodajne mreže.

Ovo će biti osmi put u karijeri da je Dino Merlin potpuno i u rekordnom roku rasprodao najveću arenu u srpskoj prestonici.

Bez i jednog plakata i bez ikakve reklame osim objave datuma koncerta na društvenim mrežama i u medijima, sarajevski muzički čarobnjak postiže rekord za rekordom, trijumf za trijumfom. Uspeh na box office-u krunski je dokaz kvaliteta u zabavnoj industriji, a Dino Merlin, u korak sa svetskim trendovima, svakodnevno pokazuje i dokazuje koliko je zaista postao nedostižni muzički superstar nakon 40 godina karijere.

Publika je davno prepoznala taj njegov X faktor, a ovaj vanserijski umetnik na svakom koncertu, iz godine u godinu, u želji da nadmaši samog sebe i zbog ogromnog poštovanja prema publici, svaki put podiže lestvicu svojih koncertnih spektakala koji će u decenijama pred nama ostati trajno svedočanstvo uspeha jednog našeg talentovanog muzičara u globalnom showbiznisu.

- Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta ozarena lica i da podelim ono što u meni tinja sve ove godine od našeg poslednjeg susreta, istaknuo je Dino Merlin zahvalan publici na tolikom poverenju i odzivu.

*Organizator koncerta: DIGI MEDIA PRODUCTION

Top