Slavni POSTMODERN JUKEBOX 12.12.2018!

Viralna "vintidž" pop senzacija, Postmodern Jukebox, nastupiće u Štark areni 12. decembra 2018. kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje. Ovaj popularni bend je na turneji sa svojim karnevalom i nosi naziv "Povratak u crno i belo".

Postmodern Jukebox šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmoderni Jukebox poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli, stvaraju "pop muziku u vremenskoj mašini". Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmodern Jukebox počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova.

Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje - zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Postmodern Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

Ulaznice u prodaji od četvrtka 21. juna na blagajnama Štark arene, Bilet centra, CS Eventim i online na www.starkarena.co.rs.

 

Top