ANDRÉ RIEU

Detalji

Datum: 24.11.2022.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: Star produkcija

Podeli
Oznake
Štark Arena Star produkcija
ANDRÉ RIEU

ANDRÉ RIEU KONCERT JE ODLOŽEN ZA 24. NOVEMBAR 2022. GODINE U 20.00 ČASOVA

 

Dragi And Rieu - fanovi,

Sa velikim žaljenjem moramo objaviti odlaganje koncerta And Rieu -a i Johann Strauss Orchestra za 2022. godinu, zbog trenutnih propisa koji se tiču pandemije COVID -a koja je u toku.

And Rieu i njegov 60-člani Johann Strauss Orchestra, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa toliko su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Ali, nažalost, nepovoljna epidemiološka situacija u zemlji uzrokovana koronavirusom i ograničenja javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost vas, naše voljene publike i velike porodice Andre Rieu-a, uvek nam je najveći prioritet.

Naporno smo radili na tome da omogućimo novi datum, 24. novembar 2022. godine.

 

Kupljene ulaznice važe za novi datum i nije ih potrebno menjati. Ukoliko vam novi datum ne odgovara, molimo vas da podnesete zahtev za povraćaj sredstava na mail office@tickets.rs. Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra, pa do 15. novembra 2021. godine. Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta.

 

„Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo, u sada već dugom periodu. Ali nažalost to za nas još uvek nije moguće. Ali videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju. ”- izjavio je Rieu.

Top