Thirty Seconds to Mars

Детаљи

Датум: 11.10.2024.
Време: 21:00
Место: Штарк Арена
Организатор:

Подели
Ознаке
Штарк Арена
Thirty Seconds to Mars


Thirty Seconds to Mars мегапопуларни амерички рок бенд 11.октобра 2024.наступа у Београдској арени и то ће бити једини концерт на ex-YU простору.


Thirty Seconds to Mars тријумфално се враћају београдској публици са својим шестим студијским албумом "It's The End Of The World But It's A Beautiful Day".
Oвај албум обележава нову еру за бенд, истражујући тамније аспекте свакодневног живота, критикујући је кроз своје стихове уједно уливајући и наду. Подсећају нас да чак и пред наизглед непремостивим препрекама, још увек можемо да пронађемо лепоту у свету.

Бенд Thirty Seconds to Mars чинe Jared Leto и Shannon Leto. Продали су преко 15 милиона примерака албума широм света, а њихови концерти годишње пуне концертне дворане и стадионе у пуном капацитету. Добитници су бројних награда, укључујући десетак MTV награда, Билборд музичку награду. Држе и Гинисов светски рекорд за најдужу турнеју у историји!

Концерт у Београду биће део велике светске турнеје Seasons World Tour 2024.

Продаја улазница преко www.ddtickets.rs као и директна продаја улазница на билетарници Београдске арене (север) од 12-20 часова.Top