BRYAN ADAMS

Детаљи

Датум: 12.12.2023.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Sky Music

Подели
Ознаке
Штарк Арена Sky Music
BRYAN ADAMS

Skymusic са поносом представља Bryan Adams, чувеног рок певача,текстописац, гитаристу, басисту и продуцента, који ће у оквиру светске турнеје под називом„So happy it hurts“ наступити пред домаћом публиком 12. децембра у београдској Штарк Арени!

Легендарни кантаутор, који ужива репутацију једног од најцењенијих и најузбудљивијих live извођача на свету, приредиће незаборавно вече рокенрола и ванвременских хитова које домаћа публика, без обзира на старосну доб, препознаје већ на прве тактове!

"Summer of '69", "Heaven", "Everything I Do (I Do It for You)", “Cuts like a knife“, „18 till I die“ и „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”, „It’s only love“  коју је Bryan Adams у оригиналу својевремено снимио са Tina Tarner само су неки од музичких ремек-дела које је популарни музичар у својој више од четири деценије дугој каријери створио и отпевао.

Објавио је 17 албума, са неколико стотина милиона продатих примерака широм света. Само у прошлој години објавио је четири албума – „So happy it hurts“, који је номинован за награду Grammy, затим „ Pretty Woman – The Musical и два албума са највећим хитовима – Classic, I и II део.

Говорећи о наградама, Адамс је током своје вишедеценијске каријере три пута био номинован за награду Оскар, пет пута за Златни Глобус, а добитник је чак 20 Јуно признања као и престижне Grammy награде.

ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА:

Партер (промо цена) - 3.500 РСД

Ниво 200 II категорија - 5.900 РСД

Ниво 200 I категорија - 6.900 РСД

VIP Трибина - 7.500 РСД

Улазнице су у продаји путем eFinity  апликације, сајта EFINITY.RS, а можете их купити и на eFinity  продајним местима (TC Рајићева 1. спрат; благајна Штарк Арене).

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

Top