ТЕА ТАИРОВИЋ

Детаљи

Датум: 21.09.2024.
Време: 21:00
Место: Штарк Арена
Организатор:

Подели
Ознаке
Штарк Арена
ТЕА ТАИРОВИЋ

"Нека гори Балкан"

ТЕА ТАИРОВИЋ ПРВИ ПУТ У БЕОГРАДСКОЈ АРЕНИ


Једна од најтраженијих и најпопуларнијих певачица домаће музичке сцене, Теа Таировић, одржаће свој први концерт у Београдској арени, 21.септембра 2024.године у 21 час.


Након изузетно успешног концерта на стадиону Ташмајдан, одржаниг прошле године, миљеница публике, припрема музички спектакл у највећој концертној дворани у Београду и обећава врхунски аудио-визуелни шоу и специјалне госте.

Поред старијих хитова са претходна два албума попут "Хајде", "Балканија", "Будало", "Полако", "Два и два"...са којима се Теа позиционирала у сами врх музичке сцене, овога пута представиће песме и са новог трећег албума, кратког али моћног назива "ТЕА", који је за свега неколико дана по броју прегледа и слушања оборио све рекорде.

И овај пут као аутор, Теа потпусује већи део новог албума, што је за њу био изазов али и огромно задовољство., тринаест нових песама прате фантастични спотови "Збогом љубави", "Бакшиш", "Позови", "Теа", "Пец", "Наивчина", "Титаник", "Ола", "Нек ти је срећно","Удри", "Име ми је љубав" и нумера TEANUCCI коју је снимила са популарним репером Нућијем, а која је уједно и једини дует на албуму.


Концертом у Београдској арени Теа Таировић  почиње турнеју која ће носити назив "Нека ноћас гори Балкан" по стиховима њеног великог хита "Хајде". 

Теа је позната по јединственим наступима и невероватној харизми, стога не пропустите да будете део ове незаборавне ноћи пуне музике, плеса и емоција.

Сви сте позвани!!


Улазнице су у продаји на https://tickets.rs/tour/tea_tairovic_1545 , Tea Tairović - GIGS TIX Srbija - gigstix.com и https://www.ddtickets.rs/New/?e=2148 као и на свим њиховим продајним местима.

Top