ТАЊА САВИЋ

Детаљи

Датум: 09.11.2024.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор:

Подели
Ознаке
Штарк Арена
ТАЊА САВИЋ

Балканска звезда Тања Савић наступиће први пут у Београдској арени 9.новембра 2024.године у 20 часова.

Своју каријеру започела је пре тачно две деценије на музичкој сцени. Чим је крочила на исту, својим гласом, али и појавом побрала је симпатије публике. Убрзо је уследио и албум првенац са кључном песмом “Тако млада”. 

Сходно томе, није јој много требало да постане миљеница народа. Хитови попут “Минут љубави”, “Играчка”, “Зашто ме у образ љубиш” су се ређали, а Савићева је сваким новим студијским албумом задавала домаћи задатак колегама са естраде. Поред емоције у песмама, Тања је препознатљива и по високобуџетним спотовима који дају посебну ноту њеном раду.

Ове године певачица слави мали јубилеј, 20 година успешне каријере и постојања на јавној сцени. те је одлучила да својој публици поклони нови албум под називом “Лечим се животом” са чак десет песама, али то није све.

Велики београдски концерт верној публици приредиће већ у новембру. Како се за све Тањине наступе тражи карта више, дошао је тренутак да сви добију своје место у публици. Певачица је једна од ретких која је остала доследна себи, те нема сумње да следи прави спектакл!

Улазнице су у продаји на www.tickets.rs и www.efinity.rs као и на свим њиховим продајним местима .Top