„ШТАРК АРЕНА“ ДО АПРИЛА 2024.године

Након четворогодишње успешне пословне сарадње између „Atlantic групе“ и „Арене Београд“, сарадња је продужена до априла месеца 2024.године.

Имајући у виду да је Atlantic група била уз београдску Арену све време пандемије kовид вируса, док је у периоду када је постала kовид болница донирала више од пола милиона евра најугроженије структуре становништва кроз бројне друштвено одговорне активности, што је ојачало досадашњу успешну сарадњу на основу које је донета одлука да се стратешко партнерство продужи до априла 2024.г.

У Скупштини града Београда, у присуству заменика градоначелника, Горана Весића и председника Управе „Atlantic групе“ Emila Tedeschi, Анекс Уговора о насловном спонзорству потписали су Невен Вранковић, Члан Управе „Atlantic групе“ и Горан Грбовић директор „Арене Београд“.

Договорени су принципи унапређења досадашње сарадње између Арене и Штарка, који ће између осталог, резултирати и изградњом нове фабрике за производњу најпопуларнијег Штарковог производа „Смоки“.

Радујемо се наставку сарадње и настављамо да градимо нове комуникацијске и пословне вредности уз посебну пажњу, бригу и пријатељства према нашим корисницима услуга, који су уједно заједнички принципи пословања.

Видимо се у нашој Штарк арени!

Top