САША МАТИЋ

Детаљи

Датум: 08.03.2025.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор:

Подели
Ознаке
Штарк Арена
САША МАТИЋ


Фолк певач Саша Матић јоше једном ће запевати публици 8. марта 2025. на солистичком концерту у Београдској Арени.

Након низа успешних концерата по региону, дошао је на ред концерт, пети по реду, у Београдској Арени, за које се увек тражила карта више. Овога пута пред публику излази са новим албумом и обележавањем  25 година успешне професионалне каријере.

Осмомартовски концерт по много чему биће посебан и аутентичан, јер означава круну досадашње богате каријере једног од најпопуларнијих и најбољих певача са ових простора, препознатљивог по мору љубавних и сетних песама.

Иако је каријеру започео јако млад са свега седамнаест година, сваки његов рад бележио је вртоглав  успех и за веома кратко време се нашао у самом врху домаће фолк сцене. Музичар од  рођења, и по вокацији и по опредељењу, сасвим заслужено одржава своју високо котирану позицију. Иза њега стоји запажен број награда и признања, како за певача године, тако и за хит и  албум године. Ненаметљив и харизматичан Саша је омиљен међу колегама, те смо имали прилику да га слушамо и као госта на многим концертима.

И овога пута Саша с љубављу припрема спектакл у којем ће те вечери посебно уживати даме, будући да се одлучио за музички догађај на Дан жена када ће публику подсетити и на своје најлепше баладе: "Кад прође све","Два живота",“Неке птице никад не полете”, “Кад љубав закасни”, “Поклоните ми њу за рођендан”, “Хоћу да остарим с’тобом” “Рузмарин”, “Нађи нову љубав”, “Море туге” и многе друге. 

–          Прошло је две године од мог последњег београдског концерта и веома се радујем дружењу у Београдској Арени. Посебну пажњу те вечери посветићу дамама и учинићу да им предстојећи Дан жена остане у незаборавном сећању – најављује популарни певач.

Улазнице on line продаја www.tickets.rs, www.efinity.rs и www.gigstix.com као и директна продаја на свим њиховим продајним местима.

Top