САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Како бисмо и убудуће сви заједно делили лепе утиске са догађаја у Арени, имамо потребу да наше посетиоце упознамо са следећим информацијама:

Као друштво које управља комплексом Штарк Арене, „Арена Београд“ за сваки догађај закључује Уговор о закупу са организатором програма (концерт, спортско такмичење, сајам, конгрес и сл.).

„Арена Београд“ издаје функционални простор, а организатор програма одговара за квалитет пружене услуге и програма који организује, што обухвата улазнице, смештај посетилаца, њихову безбедност, као и испуњавање услова из уговора са извођачем.

Арена је од потписивања уговора о закупу само изнајмљени простор, тј. место дешавања.  

Молимо посетиоце да све своје притужбе упућују организаторима конкретних догађаја  и од њих траже одговоре и/или обештећење.

Такође, на веома посећеним кошаркашким утакмицана у периодима између других програма, када је време за промену поставке изузетно кратко (склањање технике, поставка-скидање паркета, прегледање столица, постављање столица у партеру и сл.), оштете се или поломе фиксне столице на трибинама, па  понекад долази до пропуста, тако што техничкe службе не успеју да седишта поправе или замене до наредног дешавања. Трудимо се да ове проблеме у најкраћем року решавамо,  а ако ипак дође до пропуста, молимо вас да се обратите било ком службеном лицу у дворани, које ће нас обавестити, како бисмо проблем решили на прихватљив начин.  Извињавамо се за ову непријатност и настављамо да се трудимо да је елиминишемо.

Позивамо вас да пратите наш сајт https://starkarena.co.rs/, као и наше налоге на друштвеним мрежама, како бисте сазнали све информације о догађајима у дворани.

У жељи да се и даље сусрећемо у Штарк арени, као месту добре забаве, спорта и позивитне енергије, срдачан поздрав!

ШТАРК АРЕНА

Top