МИРОСЛАВ ИЛИЋ

Детаљи

Датум: 10.12.2022.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
МИРОСЛАВ ИЛИЋ

МИРОСЛАВ ИЛИЋ НАЈВЕЋИ БАРД МУЗИЧКЕ СЦЕНЕ СЛАВИ ЗЛАТНИ ЈУБИЛЕЈ: 50 ГОДИНА КАРИЈЕРЕ

Великан домаће музичке сцене, Мирослав Илић, најављује грандиозан солистички концерт поводом 50 година успешне каријере који ће се одржати 10. децембра 2022. године у Штарк Арени од 20 часова, у организацији Hype продукције.

Улазнице су у продаји на  tickets.rs  и Ticket Vision продајним местима.

Бард народне музике, Мирослав Илић је давне 1972. године започео блиставу каријеру која јеод самог почетка кренула узлазном путањом и сада већ броји милионске тираже и мноштво хитова попут: “Није живот једна зена”, “Још те нешто чини изузетном”, “Вино точим а вино не пијем”, “Ова ноћ”, “Јесен седамдесет и неке”, “Лажу да време лечи све“, “Поломићу чаше одкристала”, ”Луцкаста си ти”, “Божанствена жено”, “Волео сам девојку из града”, “Поздрави је поздрави” и многе друге.

Поред педесетогодишњице музичке каријере, највећи бард  домаће музичке сцене ће, већ традиционално, славити и свој рођендан са обожаваоцима које ће изненадити новим песмама и ексклузивним гостима.

Спектакуларан концерт Мирослава Илића, 10. децембра 2022. године од 20 часова у Штарк Арени биће права музичка посластица за љубитеље народне музике који ће имати прилику да уживају у бројним песмама које се сматрају evergreen хитовима на нашим просторима.

* Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на HYPE production office@hypetv.rs и на  office@tickets.rs

Top