МИРОСЛАВ ИЛИЋ

Детаљи

Датум: 15.12.2023.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
МИРОСЛАВ ИЛИЋ

 ИМПОЗАНТАН КОНЦЕРТ МИРОСЛАВА ИЛИЋА У ШТАРК АРЕНИ БИЋЕ ПРАВА МУЗИЧКА ПОСЛАСТИЦА ЗА ЉУБИТЕЉЕ НАРОДНЕ МУЗИКЕ

Након два грандиозна концерта поводом педесет година виртуозне каријере, великан домаће музичке сцене, Мирослав Илић, у синергији са Hype продукцијом најављује још један велики концерт који ће се одржати 15. децембра 2023. године од 20 часова у Штарк Арени.

Улазнице су доступне на Ticket Vision продајним местима као и онлајн на www.tickets.rs.

Бард народне музике, Мирослав Илић је давне 1972. године започео блиставу каријеру која је од самог почетка кренула узлазном путањом и сада већ броји милионске тираже и признања. Еквивалент успеха астрономских размера а уједно и веома занимљива чињеница - у време када су "Битлси", британски рок и поп бенд, били на самом врхунцу популарности и у једној години продали преко 500 000 плоча, Мирослав их је надмашио и то дупло, са 1 200 000 продатих плоча. Такође, фасцинантан је податак да Мирослављев музички опус чини више од 247 снимљених месама и да нико на свету није достигао ту бројку. Само неки од хитова су: “Није живот једна зена”, “Још те нешто чини изузетном”, “Вино точим а вино не пијем”, “Ова ноћ”, “Јесен седамдесет и неке”, “Лажу да време лечи све“, “Поломићу чаше од кристала”, ”Луцкаста си ти”, “Божанствена жено”, “Волео сам девојку из града”, “Поздрави је поздрави” као и многи други.

Концерт Мирослава Илића, 15. децембра 2023. године од 20 часова у Штарк Арени биће права музичка посластица за љубитеље народне музике који ће имати прилику да уживају у бројним песмама које се сматрају евергреен хитовима на нашим просторима.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на HYPE production office@hypetv.rs и на  office@tickets.rs

 

 

Top