МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ

Детаљи

Датум: 23.12.2023.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Камарад Продукција

Подели
Ознаке
Штарк Арена Камарад Продукција
МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ

Након вишегодишњег ишчекивања београдска публика ће 23.12.2023. године у Штарк Арени имати прилике да по први пут ужива у истинском аудио-видео спектаклу младе музичке звезде Милице Павловић, која је судећи по званичним статистикама и најпопуларнија певачица млађе генерације. Након што је регионалну турнеју започела спектакуларним солистичким концертом “Краљица Југа” у Нишу, наставак турнеје ће обележити њен пети студијски албум који носи назив “ЛАВ”.

ПРОМОТИВНЕ ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА:

VIP fan pit: 4.000 РСД (Уз купљену карту се на поклон добија потписан limited edition примерак албума “Лав”)

Fan Pit: 2.800 РСД

Партер: 1.800 РСД

Барски сто: 4.500 РСД (место) (минимално 2, максимално 6 места)

Сепаре: 15.000 РСД (место) (минимално 8, максимално 10 места)

Ниво 200: 2.500 РСД

Ниво 200 / Голд трибина: 3.200 РСД

Ниво 400: 2.300 РСД

Ниво 400 / Голд трибина: 2.800 РСД

Ложа: 15.000 РСД (место)

Улазнице за концерт Милице Павловић можете купити путем eFinity апликације, сајта EFINITY.RS и на eFinity продајним местима (ТЦ Рајићева 1. спрат; благајна Штарк Арене).

Од потпуно анонимне девојке из малог села Буниброд код Лесковца до девојке о којој бруји цео регион било јој је потребно само петоминутно појављивање у музичком такмичењу “Звезде Гранда”, а да је вредна, амбициозна и посвећена у томе да оствари своје снове потврђује нам њена досадашња каријера. Судећи по речима Саше Поповића, Милица је и најуспешнија звезда коју је лансирало поменуто музичко такмичење.

Милица Павловић нам је у претходних једанаест година показала да је могуће постићи невероватне резултате и направити велику каријеру искључиво и само захваљујући добрим песмама, наступима и потпуном посвећеношћу свом послу.

Максимална преданост каријери, беспрекоран имиџ и велики хитови обезбедили су јој титулу најпопуларније певачице млађе генерације, а судећи по досадашњим резултатима оствариће јој се и велика жеља да невероватну цифру од милијарду прегледа својих песама прослави управо заједно са својим фановима 23. Децембра у Штарк Арени.

У току једанаестогодишње каријере објавила је четири студијска албума који су пратили велики хитови попут песама “Танго”, “Секси Сенорита”, “Љуби, Љуби”, “Богиња”, “Могла Сам”, “Оперисан Од Љубави”, “Хеј Жено”, “Тако Ми и Треба”, “Кидаш Ме”, “Око Моје”, “Шећеру”, “Проверено”, “Посесивна Бивша”

Храброст да испробава сопствене границе довела ју је до самог врха регионалне музичке сцене, а свој први солистички концерт у Беграду најављује уз пети студијски албум назива “Лав”.

Будући да се трудила да свих ових година публици пружи свој максимум на сваком пољу, те да је позната и као врхунски перформер, нема сумње да ће њени фанови 23.12.2023. имати прилике да уживају у експлозији невероватне енергије и апсолутном аудио-визуелном спектаклу.

“Сенорита Мусиц”, продукцијско-издавачка кућа на чијем челу се налази сама певачица, је пре неколико месеци на концерту “Краљица Југа” у Нишу већ показала врхунску продукцију, те нема сумње да ће и наставак турнеје обележити спектакуларна бина, мултимедија и сценски наступи.

- Ово је остварење мог сна. И даћу све од себе да буде спекакуларно као никада пре, а ја своја обећања испуњавам – кратко је поручила Милица Павловић.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

 

 

Top