LEXINGTON BEND DRUGI KONCERT

Детаљи

Датум: 09.03.2024.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: KAMARAD PRODUKCIJA

Подели
Ознаке
Штарк Арена KAMARAD PRODUKCIJA
LEXINGTON BEND DRUGI KONCERT

Хук публике, преко 18.000 људи, чувени хитови које публика пева од првог до последњег такта и вече које је свима остало урезано у сећању - овим речима се најбоље може описати концерт који је 8.марта.2020. године група “Lexington” одржала у чувеној Штарк Арени.

Тачно четири године касније, добро познати састав се враћа на грандиозну бину, где ће извести песме са новог албума “Лавови”, али и добро познате старе хитове, међу којима су: Добро да није веће зло, Донеси, Потражи ме, Пијане усне, Како је тако је, Дођи ове ноћи, Цвијеце, Босанка, Мирис кармина, Љетне кише, Дугујем ти себе, Венама, Нема шансе, Пришла, Увриједи ме, У срце ударај

Пети студијски албум, на који се чекало дуже од 5 година, најављује велику регионалну турнеју, а прва станица је Београд.

Карте за овај спектакл, се могу наћи у продаји од 2. фебруара на благајнама Штарк арене и онлајн преко апликације EFinity и сајта EFinity.rs  као и Tickets.rs по ценама:

Партер *1600 динара

Фан пит *2200 динара

Барски сто (5-6места) *3500 динара по карти

Ниво 200 Голд I категорија *2700 динара 

Ниво 200  II категорија *2400 динара 

Ниво 400 Голд I категорија *1800 динара

Ниво 400  II категорија *1500 динара

 

КАКО ЈЕ НАСТАО НАЈПОЗНАТИЈИ БЕНД НА БАЛКАНУ?

 

Група је основана 2004. године, од тада до данас одржали су преко 2000 наступа и концерта. Иза њих су многобројни фестивали. Добитници су најпрестизнијих регионалних награда у свету музике.

Први албум под називом "Како је тако је" објављују 2010. године, а до данас су снимили преко 70 песама.

Први велики самостални концерт, одржавају 2015.године на стадиону ФК Вождовац, који је јединствен по томе што се налази на крову тржног центра. Ово је уједно први пут на свету, да је 20.000 људи било присутно на крову!

Након овог спектакла, ређали су се наступи широм Балкана...А следећи велики самостални пројекат одржали су 2017.године на стадиону Ташмајдан, у самом срцу Београда. Била је то незаборавна "Ноћ под звијездама"

Чувени састави чине: Бојан Васковић, Милош Вуксановић, Дарко Јовановић, Драгољуб Стевић, Дејан Крстић.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на  office@efinity.rskontakt@tickets.rs

Top