ЛЕНА КОВАЧЕВИЋ  НА КОНЦЕРТУ ЛАРЕ ФАБИАН

Лена Ковачевић на концерту Ларе Фабиан у Штарк арени 22. октобра

Лена Ковачевић наступиће на концерту Ларе Фабиан у Штарк арени 22. октобра 2022, где ће заједно са својим музичарима бити предгрупа чувеној Лари у оквиру турнеје ЛАРА ФАБИАН WORLD TOUR 2022. Овиме је нашој уметници указана посебна част, јер Лара Фабиан и њени музичари не практикују да имају госте на својим наступима.

Лена Ковачевић је много пута изводила песме Ларе Фабиан у свету, посебно је упечатљиво Ленино извођење песме "J'taime" са симфонијским оркестром. Ленин музички стил и међународни успеси препоручили су је за наступ на концерту чувене француске звезде. Познато је да је управо Ленина француска верзија песме “Cafe” доживела успех на радио станицама широм света.

Лара Фабиан добитница је бројних музичких награда, продала је више од 20 милиона албума широм света. Власница је многобројних хитова, међу којима су најпознатији: “Je T'aime”, “Quédate”, “Je Suis Malade”, “Adagio”, “Caruso” и многи други.

Улазнице за концерт Ларе Фабиан у Штарк Арени могу се набавити онлајн на сајту tickets.rs и на Ticket Vision продајним местима, међу којима су Дом омладине и ТЦ Ушће.

Top