КОНВЕНЦИЈА СНС

Детаљи

Датум: 02.12.2023.
Време: 14:00
Место: Штарк Арена
Организатор: SNS

Подели
Ознаке
Штарк Арена SNS
КОНВЕНЦИЈА СНС

Српска напредна странка одржаће конвенцију 02.12.202.у Штарк Арени.

Top