IRON MAIDEN

Детаљи

Датум: 24.05.2022.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Charm Music Serbia

Подели
Ознаке
Штарк Арена Charm Music Serbia
IRON MAIDEN

IRON MAIDEN су својој турнеји “Legacy Of The Beast 2022” додали још шест европских градова, укључујући и концерт у београдској Штарк Арени, 24. маја.  Улазнице ће бити пуштене у продају 6. децембра у 10:00 часова преко https://new.tickets.rs/event/iron_maiden_1200. Као и увек, биће организована ексклузивна претпродаја за чланове фан клуба Iron Maiden. Специјални гости концерта у Београду биће “Lord Of The Lost”.

Шоу је већ видело скоро два милиона људи широм света, а обожаваоци и медији су оценили да је у питању најекстравагантнији и визуелно најспектакуларнији наступ у каријери бенда до сада, са сет листом вишедеценијских хитова, који су фаворити њихових бројних обожавалаца. Бенд ће изводити и песме са новог студијског албума “Senjutsu”.

Iron Maiden је последњи пут свирао у Србији 2014. године, тако да ће овај концерт бити јединствена прилика за фанове да први пут чују нове песме уживо и да буду сведоци спектакуларног концерта у Штарк Арени.

Менаџер Iron Maiden-a Rod Smallwood је изјавио: „Следеће године ћемо коначно моћи да наступимо на великим европским стадионима и аренама и реализујемо “Legacy of the Beast”, која је првобитно била предвиђена за 2020. годину и од тада је два пута одлагана! Одушевљени смо што ћемо моћи да свирамо у неким од великих градова источне Европе, укључујући и Украјину где никада нисмо наступали. Направићемо неке измене у продукцији и сет листи како бисмо укључили и песме са нашег новог албума “Senjutsu”, што ће турнеју “Legacy of the Beast” учинити још узбудљивијом и спектакуларнијом од прослављеног оригиналног шоуа, али можете бити сигурни да ћемо свакако свирати све „хитове“ и да ћете видети кључне елементе оригиналне турнеје као што су Spitfajer, Ikar, Hell, бацаче пламена, пиротехнику и остало! Али ми ћемо то још мало протрести и Trooper Eddie ће имати озбиљну конкуренцију у новом Senjutsu „svetu“ који ћемо дочарати.”

Маиден-ов вокал Bruce Dickinson додаје: „Заиста се радујемо нашем повратку у Европу следеће године и сјајно је што сада можемо да додамо Београд и друге концерте у источној Европи, велике градове и велике фанове. Узбуђен сам због нових додатака сценској продукцији и једва чекамо да сви виде шта смо планирали. Цео бенд је заиста уживао у досадашњој турнеји и сада једва чекамо да се вратимо на пут да свирамо уживо, забавимо се и видимо све вас поново! ”

Потпуна листа нових европских градова и датума је:

22. мај, Хрватска, Загреб, Арена

24. мај, Србија, Београд, Штарк Арена

26. мај Румунија, Букурешт, Romexpo Outdoor

29. мај Украјина, Кијев, VDNG

13. јули Бугарска, Софија, Арена Armeec

16. јули Грчка, Атина, Стадион Olympic

Комплетну листу свих европских градова и датума на турнеји “Legacy Of The Beast 2022”  можете погледати на www.ironmaiden.com/play

Продукција и сет листа турнеје “Legacy of the Beast” инспирисана је истоименом бесплатном мобилном игрицом, која је доступна на iOS  Android и платформама на www.ironmaiden.com/play

Улазнице за спектакл који IRON MAIDEN припрема за београдску публику могу се купити од понедељка, 6. децембра од 10 часова по ценама од 3.900 до 6.900 динара.

Top