IL DIVO

Детаљи

Датум: 28.10.2023.
Време: 21:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Štark Arena & Team system music

Подели
Ознаке
Штарк Арена Štark Arena & Team system music
IL DIVO

 

Београдски концерт музичког ансамбла IL DIVO

28  октобра 2023. године у 21 часова 

 ШТАРК Арена

 

 Mузичка светска атракција, ансамбл   IL DIVO  коначно стиже у Београд.

Назив овогодишње турнеје “IL DIVO – A NEW DAY TOUR“ у оквиру које ће се одржати серија спектакуларних концерата који су својеврсни омаж свим најатрактивнијим музичким аријама популарног оперског рока као јединственог музичког израза који овај харизматични ансамбл негује. 

Чланови ансамбла IL DIVO  чине три тенора Dejvid Miler, Sebastian Izambar, Urs Biler  којима  се на овогодишњој светској турнеји придружио и сјајни баритон Stiven Labri.

Најбоље и најатрактивније нумере из „првих“ 20 година постојања ансамбла IL DIVO  биће изведене на београдском концерту, који наша музичка јавност и фанови са нестрпљењем очекују.

УЛАЗНИЦЕ по ценама од 4.300рсд до 11.900рсд можете набавити одмах на tickets.rs  и https://efinity.rs/ апликацији Efinity app,  сајту DD tickets као и на благајнама Tickets | Prodajna mesta и eFinity - Kontakt.

Купљене улазнице за концерт који је био заказан за  14.октобар 2022.године, а које нису враћене важиће за нови датум.

За све фанове биће организован Meet and Greet сусрет. Посебна прилика да лично упознају чланове IL DIVO ансамбла, фанови могу да обезбеде куповином специјалне улазнице за Meet & Greet по цени од 27.990рсд. Приликом куповине улазница добијају се детаљне инструкције о начину упознавања.

Организатори концерта: Штарк арена и Team system music

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на teamsystemmusic@gmail.com и info@starkarena.co.rs
 

Top