ХАУСЕР

Детаљи

Датум: 24.10.2023.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Charm Music Serbia

Подели
Ознаке
Штарк Арена Charm Music Serbia
ХАУСЕР

ХАУСЕР најављује своју прву соло турнеју „Бунтовник са виолончелом“

 „Лош дечко“ међу инструменталистима и један од чланова 2Cellos, познат као ХАУСЕР, најављује своју дуго очекивану, прву светску соло турнеју - ""Rebel with a Cello", у оквиру које ће 24. октобра следеће године наступити у београдској Штарк Арени.

Вођен успехом последње, и у рекордном року распродате, турнеје "2Cellos,, овај визуални уметник и суперзвезда виолончелиста доноси нам врхунски музички шоу праћен њему својственим сценским ефектима, које савршено украја са својим романтичним звуком и стилом свирања.

Виртуоз, чији се стил извођења описује као еклектичан, на јединствен начин пркоси правилима устаљеног музичког израза, покоравајући свет и стварајући армију фанова јединственим упаривањем виолончела са контрастним жанровима. Његово култно извођење нумере „Smooth Criminal“ Мајкла Џексона направило је од њега интернет сензацију и још важније, позиционирало га је као једног од најталентованијих светских инструменталиста двадесет првог века.

ХАУСЕР обећава праву сензацију и непоновљиво искуство на својој првој соло турнеји. У свој наступ укључује све што су његови фанови упознали и заволели кроз његове визуелне концепте и медијске презентације, попут веома популарне „Beach Party“ , „Alone Together“, али и нови ниво трансформације ритмичног ретро звука у модерне плесне нумере са његовог новог соло албума који је доступан широм света, „The Player”.

Успех самог ХАУСЕР-а досеже даље од његових милиона пратилаца на Youtube -у, Facebook-у и Instagram, са посвећеном међународном базом обожаватеља која наставља да расте. Са милијардама аудио стримова и видео прегледа на друштвеним мрежама, хрватски виолончелиста је феномен који повезује виртуозност са чистом страшћу. За ХАУСЕР-ове фанове, можда је то једноставно његова способност да уједини генерације љубитеља музике.

За овај концерт у организацији Charm Music-a и Skymusic-a, улазнице ће бити доступне путем бесплатне eFinity апликације, преко сајта eFinity.rs и на благајни Штарк Арене од петка, 30. септембра. Свим регистрованим корисницима апликације и сајта eFinity  биће понуђено да први изаберу своја места већ од среде, 28. септембра, док ће Meet & Greet и  VIP улазнице бити доступне два дана касније, 30 септембра.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

Top