GIBONNI

Детаљи

Датум: 20.10.2023.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: FLIRT DOO

Подели
Ознаке
Штарк Арена FLIRT DOO
GIBONNI

ВЕЛИКИ КОНЦЕРТ GIBONNIJA У ОКТОБРУ У БЕОГРАДУ!

Један од најпопуларнијих и најутицајнијих музичара регионалне музичке сцене, Златан Стипишић Gibonni заказује сусрет са београдском публиком 20. октобра у Штарк арени, где је први пут наступао пре тачно десет година.

Gibonni доноси музичку чаролију у Београд, након што је ове године у рекордном року распродао два концерта у загребачкој Арени, и тако на најбољи начин прославио 35 година каријере. 

Многобројне награде публике и струке, распродати концерти широм региона и верна распевана публика, потвђују успешност његове вишедеценијске каријере, али како и сам воли да каже, песма публике на свим концертима које одржава, њему је најбоља потврда да је добро оно што ради. "Темпера", "Чиним праву ствар", "Миракул", "Либар", "Опрости", "Посољени зрак и разливена тинта", "Јуди, звири и бештимје", "Онако, од ока", "Удица", "Лажу фотографије" само су неке од оних песама због којих се увек тражи карта више за његове концерте, који су увек посебни.

Популарни певач, музичар и композитор из Сплита, каријеру је почео осамдесетих у бенду “Осми путник”. Највећи успех постиже када је започео соло каријеру у којој је написао  неке од највећих хитова и то не само за себе већ и за своје колеге. Мало је познато да је за Дину Дворника написао 17 песама, међу којима су “Зашто правиш слона од мене”, “Мислиш да сам блесав”, “Имам реп”…Сарадња и пријатељство са Оливером Драгојевићем, за кога је написао чувену песму “Цесарица” и са којим је снимио и заједнички албум “Фамилија”, посебна је прича његовог професионалног и личног живота. Сваки  његов албум има свој музички печат а песме су увек пронашле пут до публике. Као амбасадор добре воље  УНИЦЕФ-а одржао је бројне хуманитарне концерте за борбу против глади и сиромаштва. Gibonni је у Београду последњи пут наступао 2016.године у Сава Центру, када је београдска публика уживала у три распродата концерта.

Улазнице за октобарски концерт могу се већ од данас купити (понедељак 5. јун) путем сајта https://tickets.rs/homepage и на продајним местима Ticket Vision

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@tickets.rs

 

Top