GIBBONI 2. КОНЦЕРТ

Детаљи

Датум: 22.10.2023.
Време: 20:00
Место: Štark Arena
Организатор: FLIRT DOO

Подели
Ознаке
Štark Arena FLIRT DOO
GIBBONI 2. КОНЦЕРТ

   ЗАКАЗАН ДРУГИ КОНЦЕРТ GIBBONIJA У БЕОГРАДУ!

 

Због великог интересовања публике, један од најпопуларнијих и најутицајнијих музичара регионалне музичке сцене, Златан Стипишић Gibboni, одржаће још један концерт у Београду, 22. октобра у Штарк арени.

Улазнице за Gibbonijev други концерт су у продаји и могу се набавити на efinity.rs, путем апликације Efinity app , као и на Efinity  продајним местима.

Gibboni је недавно објавио спот за пети сингл 'Млијеко проливено' са актуелног издања 'У по' уре'. Песма је већ добила своју потврду на Gibbonijevim распродатим концертима широм регије, а сигурни смо да ће тако бити и на дружењу са београдском публиком на концертима 20. и 22. октобра у Штарк арени са почетком у 20 часова.

Многобројне награде публике и струке, распродати концерти широм региона и верна распевана публика, потвђују успешност његове вишедеценијске каријере, али како и сам воли да каже, песма публике на свим концертима које одржава, њему је најбоља потврда да је добро оно што ради. "Темпера", "Чиним праву ствар", "Миракул", "Либар", "Опрости", "Посољени зрак и разливена тинта", "Јуди, звири и бештимје", "Онако, од ока", "Удица", "Лажу фотографије" само су неке од оних песама због којих се увек тражи карта више за његове концерте, који су увек посебни.

Gibonni је у Београду последњи пут наступао 2016.г у Сава Центру, када је београдска публика уживала у три распродата концерта.

 

 

 

 

Top