THE CHEMICAL BROTHERS

Детаљи

Датум: 06.09.2007.
Време: 16:37
Место:
Организатор:

Подели
Ознаке
THE CHEMICAL BROTHERS
Овај Електронски двојац из Енглеске, који чине Том Роулендс (Tom Rowlands) и Ед Симонс, под именом "The Chemical Brothers" наступа од 1995. године. Заједно са "The Prodigy" и Фетбој Слимом (Fatboy Slim) сматрају се зачетницима правца у електронској плесној музици познатог као “big bit". До сада су објавили четири студијска албума, а њихово ново издање под називом "We are the night", појавио се у продаји 19. јуна, само пар дана након београдског концерта.

На сам дан концерта, фанови овог звука имаће прилику да од 18h па до раних јутарњих часова уживају на више стејџева: у исто време на два стејџа ван Београдске арене (један на северозападу, а други на југоистоку) паралелно са оним постављеним у самом холу Београдске арене. Програм главне бине отвориће наступ Владе Јањића у 20 часова. Пре него што "The Chemical Brothers" изађу на бину публику ће забављали Новосађани "Noise Destruction" и Џемс Холројд - Боги (James Holroud aka Boggy). Након популарнх "Chemsa", до раних јутарњих часова, публику ће наставити да забављају Марко Настић и Гордан Пауновић.

Овај концерт ће, поред стандардно доброг звука који карактерише наступе, бити сигурно запамћен и по веома ефектном визуелно-сценским ефектима који ће се приказивати са четири велика видео бим платна постављена на средини подијума Арене као и неколико мања са стране на којима ће се емитовати видео програм.
Top