БАЈАГА и ИНСТРУКТОРИ

Детаљи

Датум: 06.09.2007.
Време: 10:30
Место:
Организатор:

Подели
Ознаке
БАЈАГА и ИНСТРУКТОРИ
Најава почетка овог концерта тако што су фанови ове групе извођаче Бајага и инструктори најпре видели на видео бимовима како пролазе кроз ходнике Арене, а затим су, уз овације, изашли пред београдску публику.

Баш како је и било најављено, цео амбијент је био на светском нивоу, са великом и лепом бином, одличним осветљењем и одличним звуком уз пуну салу и расположене чланове бенда, сасвим довољно за добар концерт и провод.

"Змај од Ноћаја" за почетак, већ први тактови подигли су публику на ноге. Добро вече, поштована публико и драги пријатељи! Ово је страшно велик град, и зато нема разлога да будеш сам у њему…’’

Затим се публици обратио и Жика Миленковић: "Ово је био само увод. Вежите се, полећемо!" Загрејали су публику уз динамични "Берлин", па "Верујем-не верујем", "Јана", "Године пролазе", "Тишина"… Смењивали су се стари и нови хитови, а публика је све време била весела, све време се играло, певало, "Инструктори" су направили једну велику журку у Арени. Публика је највише реаговала на оне старе, велике хитове, али и песме са новијих албума пропраћене су сасвим добро.
Први гост био је Давор Родик, гитариста из "Плаве траве заборава". Затим је и Беби Дол отпевала с њим пар песама, "Бадеми и со" и са најновијег албума "Фанки такси". Симпатична и ексцентрична као и увек, изазвала је велики аплауз када се појавила на бини. Вокална група "Врело" из Руме помогла је у песмама "Музика на струју" и "Под јасеном", а "Добро јутро, џезери" није могла да прође без правих џезера - Неше Петровића и Милоша Ђорђевића…

Бајага, Локи, Жика, Цвеле, Чеда и Буба нису могли да пожеле бољу прославу "јубилеја". "Инструктори" постоје 22 и по године заједно са својим фановима успели су да расположени и са осмехом заврше концерт у београдској Арени.
Top