EROS RAMAZZOTTI

Детаљи

Датум: 21.04.2023.
Време: 21:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
EROS RAMAZZOTTI

ВЕЛИЧАНСТВЕНА СВЕТСКА ТУРНЕЈА ЕРОСА РАМАЦОТИЈА “BATTITO INFINITO”

Италијански поп - рок музичар, певач и текстописац, Eros Ramazzotti свој велики повратак обележио је новим албумом "BATTITO INFINITO", истоименом светском турнејом, док ће се грандиозни концерт у Београду одржати 21.04.2023. године од 21 часa у Штарк Арени у организацији Hype entertainment део групе Hype .

Улазнице су доступне на Ticket Vision и  tickets.rs. продајним местима као и на  www.ramazzotti.com и  www.vertigo.co.it.

Задивљујућа авантура, светска турнеја под називом “BATTITO INFINITO” почела је у септембру 2022. а трајаће чак до маја 2023. године.
Маестрални Ерос је већ одржао концерте за памћење у Атини, Верони, Севиљи, а сада наставља музичко пропутовање у Америци.

Интернационална звезда, Ерос Рамацоти, поделио је на свом Инстаграм профилу видео записе и делове атмосфере са својих наступа који су још један показатељ да овакав спектакл не би требало пропустити, баш као и онај који нас очекује 21.04.2023. године од 21 часa у Штарк Арени.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на HYPE production office@hypetv.rs и на  office@tickets.rs

Top