ДРАГАНА МИРКОВИЋ

Детаљи

Датум: 16.02.2024.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Sky Music

Подели
Ознаке
Штарк Арена Sky Music
ДРАГАНА МИРКОВИЋ

ДРАГАНА МИРКОВИЋ наступиће 29. децембра у Штарк арени


 Драгана Мирковић јединствена је звезда у региону која је током деценија бављења послом успела да сними на десетине хитова, обори рекорде у продаји албума, одржи концерте који су представљали револуцију у музичком, продукционом и техничком смислу, а да притом ниједног тренутка не заборави ко је, одакле потиче, и да све време представља узор милионима људи не само у музици већ и у свим осталим сегментима живота.

Скромна жена раскошног талента, Драгана је успела да у много наврата чак и у годинама подела уједини регион у песми, љубави и поштовању.

И овога пута, у тој мисији, Драгана ће повезати Балкан својом турнејом „До последњег даха“ којом ће обележити четрдесет година дружења са публиком. Спектакуларни почетак прославе овог јубилеја биће концерт у београдској Штарк Арени, заказан за 16. februar 2024.

Позната као неко ко се труди да публици увек пружи више, Драгана ће и овога пута публици приредити музичко-сценски догађај за незаборав, уз досад невиђене техничке иновације и добро познате мегахитове који су обележили њену каријеру.
Продајна места: благајна Штарк Арене, ТЦ Рајићева ( спрат I ), сва Мој Киоск продајна места и благајна Дома омладине
Улазнице за догађај обезбедите и путем бесплатне апликације eFinity  или путем сајта www.efinity.rs

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

Top