ANDRÉ RIEU

Детаљи

Датум: 14.11.2024.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Star produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена Star produkcija
ANDRÉ RIEU

 

ANDRÉ RIEU СЕ ВРАЋА У СРБИЈУ!

  НЕ ПРОПУСТИТЕ НАСТУП СВЕТСКЕ СУПЕРЗВЕЗДЕ У ШТАРК АРЕНИ У БЕОГРАДУ 14.11.2024.

 

Београд и André Rieu  очигледно деле посебну везу! Холандски “Краљ валцера”, чији концерти сваке године одушевљавају више од 600.000 гледалаца широм света, с радошћу најављује повратак у Београд, 14.11.2024. Интересовање београдске публике нас не изненеђује, јер концерти овог диригента и виолинисте и његовог Johann Strauss оркестра представљају врхунски провод за целу породицу – спектакуларан долазак на позорницу, раскошни костими, романтичан и ведар програм са музиком из света мјузикла, опера, оперете, филма и неизбежне омиљене валцере. Сваки његов наступ је незаборавно искуство додатно зачињено хумором и шармом где се вече концерта претвара у много више од самог музичког доживљаја!

Девет милиона пратилаца на Facebook страници, више од 40 милиона продатих албума као и више од пола милиона посетилаца на концертима сваке године јасно показују како је овај мегапопуларни виолиниста већ дуго успешнији од многих поп и рок звезда широм света!

,,Емоције су ми најважније и на моје концерте сви су добродошли!”, каже Rieu. ,,Отварамо своја срца публици која нам увек узвраћа истом мером. Сваке вечери са својим оркестром гледам распеване и расплесане људе у публици, радосне и безбрижне. Заједно проводимо вечери које сигурно никад нећемо заборавити. Пресрећан сам кад примим поруке обожавалаца који кажу како им се ни након две недеље од концерта нису слегли утисци.”

Велики тим с којим ће овај уметник стићи у Београд састоји се од стотињак чланова, а обухвата не само највећи приватни оркестар на свету, хор и солисте, већ и куваре, доктора и фитнес тренера. Уједно поседује чак четири позорнице као и четири комплета инструмената што знатно олакшава одржавање концерата на различитим континентима, а многи музичари уз њега су већ више од 25 година. Он сам свира Страдивариуса из 1667. године!

Будите део његове нове светске турнеје и обезбедите своје улазнице на време на www.tickets.rs, као и на www.andrerieu.com.

André Rieu уживо у Београду 14.11.2024. –  Музика за душу, успомене за цео живот!

 

Top