ДИНО МЕРЛИН

Детаљи

Датум: 18.11.2023.
Време: 20:30
Место: Штарк Арена
Организатор: DIGI MEDIA PRODUCTION

Подели
Ознаке
Штарк Арена DIGI MEDIA PRODUCTION
ДИНО МЕРЛИН

Услед веома густог распореда догађаја у Штарк арени у сезони 2023/2024 који обухватају бројне кошаркашке утакмице према календару Евролиге и раније заказане концерте, дошло је до преклапања појединих термина.

Захваљујући обостраној предусретљивости и разумевању организатора предстојећих концерата и руководства Штарк Арене постигнут је договор о померању датума са 17.11 на 18.11.

Хвала свим учесницима овог договора на доброј вољи и прилици да организујемо два спектакла у два дана.

 

Дуго очекивани концертни спектакл у Београду који је Дино Мерлин најавио почетком ове године, сада је и службено потврђен! Сарајевски музички чаробњак након пуних 8 година враћа се у српску престоницу, а сусрет са својим обожаваоцима заказао је за суботу 18. новембар у Штарк Арени.

Публика је одушевљена, друштвене мреже ужариле су се од коментара, сви желе да буду  део концертне турнеје "Ми" која у читавом региону обара све рекорде посећености.

А да ће управо Београд да буде метропола у коме ће почети јесењи део турнеје "Ми", заслужан је управо овај вансеријски уметник одлучивши да следи своју традицију да баш ово годишње доба буде опет сведочанство једног времена и његове посебне емотивне повезаности са публиком која га већ деценијама углас прати од прве до последње песме. Веза Дина Мерлина и његове публике повезана је специфичним нитима, непресушном енергијом и поверењем. Сваки његов концерт, ма где год био, слави се као празник љубави. 

Његови досадашњи концерти из године у годину у читавом региону подижу лествицу како продукцијских стандарда тако и све већег броја људи који нестрпљиво ишчекују термине концерата које потом походе у рекордним бројкама.

Не постоји извођач у региону који тако експресно, без и једног плаката и рекламе може распродати грандиозне просторе као што су Арене. Чувена пулска Арена распродата је преко ноћи за ово лето, а у Загребу је у непуна четири дана распродао сада већ три Арене заредом.

По броју одржаних концерата у Аренама широм Европе, као и по броју фанова те рекордног рока у којем их распродаје, овај сарајевски уметник може златним словима да се упише у историју домаће музичке индустрије.

У протеклих 12 година ово ће бити трећи по реду долазак Дина Мерлина у Београд, али и његов шести по реду рандеву с београдском публиком.

Посљедњи пут било је то у оквиру светске турнеје “Хотел Национал” у октобру 2015. године две ноћи заредом, док је први пут то било у оквиру турнеје “Испочетка” 2011. године када је распродао три "Арене" заредом.

Публика ће поред најновијих хит синглова и омиљених песама из његове четрдесетогодишње богате музичке каријере, уживо имати прилику и премијерно да чује неке од добро познатих хитова, али у потпуно новом руху, док ће визуелна естетика, специјални сценски ефекти и највиши продукцијски стандарди допринети врхунској музичкој чаролији по којој су препознатљиви концерти овог славног кантаутора!

Улазнице за концерт у Штарк Арени обезбедите путем бесплатне апликације eFinity  или путем сајта https://efinity.rs/.

 

 

Top