ДИНО МЕРЛИН 4. КОНЦЕРТ

Детаљи

Датум: 22.11.2023.
Време: 20:30
Место: Штарк Арена
Организатор: DIGI MEDIA PRODUCTION

Подели
Ознаке
Штарк Арена DIGI MEDIA PRODUCTION
ДИНО МЕРЛИН 4. КОНЦЕРТ

До сада невиђена помама и незаустављива “Мерлиноманија” завладала је у Београду, али и читавој Србији због најављених концерата Дина Мерлина. Чувени уметник из Сарајева у рекордном року потпуно је распродао прва три концерта у београдској Арени (18. и 19. и 21. новембра).
 
Забележени су огромни редови испред Арене и на многим продајним местима јер су фанови сатима чекали у реду да дођу до улазнице за спектакл овог најтраженијег извођача на Балкану.
 
На радост многих који нису стигли на време да набаве улазнице, управо је објављен и четврти концерт који ће бити већ у среду, 22. новембра у Штарк Арени. Улазнице ће бити у продаји од петка 04.8., путем  сајта tickets.efinity.rs  и на продајним местима - Штарк Арена, ТЦ Рајићева и Дом омладине као и на tickets.rs и њихове продајне мреже.
 
Ово ће бити девети пут у каријери да је Дино Мерлин потпуно и у рекордном року распродао највећу арену у српској престоници.
Без и једног плаката и без икакве рекламе осим објаве датума концерта на друштвеним мрежама и у медијима, сарајевски музички чаробњак постиже рекорд за рекордом, тријумф за тријумфом. Успех на box office-u  крунски је доказ квалитета у забавној индустрији, а Дино Мерлин, у корак са светским трендовима, свакодневно показује и доказује колико је заиста постао недостижни музички суперстар након 40 година каријере.
 
Публика је давно препознала тај његов X фактор, а овај вансеријски уметник на сваком концерту, из године у годину, у жељи да надмаши самог себе и због огромног поштовања према публици, сваки пут подиже лествицу својих концертних спектакала који ће у деценијама пред нама остати трајно сведочанство успеха једног нашег талентованог музичара у глобалном showbiznisu.  
 
- Ово ће бити једна посебна јесен за моју публику и мене, урезана заувек у наша срца. Једва чекам да изађем на сцену, да видим сва та озарена лица и да поделим оно што у мени тиња све ове године од нашег последњег сусрета, истакнуо је Дино Мерлин захвалан публици на толиком поверењу и оџиву.

ОРГАНИЗАТОР: Диги Медиа Продуцтион д.о.о.

 

Top