ДИНО МЕРЛИН 2. КОНЦЕРТ

Детаљи

Датум: 19.11.2023.
Време: 20:30
Место: Штарк Арена
Организатор: DIGI MEDIA PRODUCTION

Подели
Ознаке
Штарк Арена DIGI MEDIA PRODUCTION
ДИНО МЕРЛИН 2. КОНЦЕРТ

Рекорд свих времена: Дино Мерлин распродао београдску Арену у пола дана, нови датум 19. новембар

Да је Дино Мерлин заиста прави музички чаробњак ових простора, говори чињеница да су у само пола дана од пуштања у продају, све улазнице за концерт заказан за 18. новембар у “Штарк Арени" дословно разграбљене! То није успело ни највећим светским звездама које су до сада посећивале регион. Ове јесени сви желе бити део његове нове турнеје "Ми" која већ носи средње име 'распродато', а која још од прошле године обара све рекорде посећености у целој Европи. Брзином којом продаје улазнице, овај недостижни сарајевски уметник постао је најтраженији извођач на Балкану и још једном тријумфовао.
У Београду и у Србији завладала је права грозница, "Мерлиноманија". Обожаваоци су током ноћи дежурали како би у тренутку пуштања у продају били најбржи и осигурали улазнице, а због огромног интересовања на тицкетинг сервису, срушен је био чак и сајт за продају карата у једном трену. Нико није очекивао толику навалу.  
Зато је управо сада објављен и нови датум концерта - недеља 19. новембар у 20:30 часова.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

Услед пада система ДД tikets и немогућности реализације продаје карата преко истог дошло је до промене провајдера продаје карата.
Обавештавамо Вас да ће се продаја карата надаље вршити преко Efinity.rs, продајним местима (Штарк Арена, ТЦ Рајићева и Дом омладине)  и ticket.rs

У име DIGI MEDIA PRODUCTION хвала на разумевању.

Брзина којом су обожаваоци овог музичког виртоуза дошли до жељених улазница, ганула је и самог уметника након што је примио вест о још једном тријумфу и недостижном рекорду који је постигао у својој богатој каријери. Али ту није крај!
Како је интересовање за овај музички спектакл незапамћено, а Арена се распродаје за буквално пар сати по концерту, сазнајемо како се за све поклонике музичког суперстара из Сарајева који ће уживо сведочити овом спектаклу припрема импозантна позорница и раскошна сценска продукција никад виђена на овим просторима. 
Ово ће бити његов седми концерт у београдској Арени, а публика ће као и сваки пут до сада уживати у врхунској музичкој чаролији по којој су препознатљиви концерти овог славног кантаутора из његове четрдесетогодишње богате каријере.
Све ово, само је још један показатељ да је Београд с разлогом прави избор када је реч о почетку јесењег дела турнеје “Ми”, јер српска престоница напросто обожава овог уметника.

Top