ДИНО МЕРЛИН 3. КОНЦЕРТ

Детаљи

Датум: 21.11.2023.
Време: 20:30
Место: Штарк Арена
Организатор: DIGI MEDIA PRODUCTION

Подели
Ознаке
Штарк Арена DIGI MEDIA PRODUCTION
ДИНО МЕРЛИН 3. КОНЦЕРТ

Дино Мерлин у два дана распродао две арене, трећи концерт 21. новембра

 

До сада невиђена помама и незаустављива “Мерлиноманија” завладала је у Београду, али и читавој Србији због најављених концерата Дина Мерлина. Чувени уметник из Сарајева у само непуна два дана потпуно је распродао прва два концерта у београдској Арени (18. и 19. новембра).

Забележени су огромни редови испред Арене и на многим продајним местима јер су фанови сатима чекали у реду да дођу до улазнице за спектакл овог најтраженијег извођача на Балкану.

На радост многих који нису стигли на време да набаве улазнице, управо је објављен и трећи концерт који ће бити већ у уторак 21. новембра у Штарк Арени. Улазнице ће бити у продаји од петка 28. јула, путем сајта tickets.efinity.rs  и на продајним местима - Штарк Арена, ТЦ Рајићева и Дом омладине као и на tickets.rs и њихове продајне мреже.

Ово ће бити осми пут у каријери да је Дино Мерлин потпуно и у рекордном року распродао највећу арену у српској престоници.

Без и једног плаката и без икакве рекламе осим објаве датума концерта на друштвеним мрежама и у медијима, сарајевски музички чаробњак постиже рекорд за рекордом, тријумф за тријумфом. Успех на box office-u крунски је доказ квалитета у забавној индустрији, а Дино Мерлин, у корак са светским трендовима, свакодневно показује и доказује колико је заиста постао недостижни музички суперстар након 40 година каријере.

Публика је давно препознала тај његов X фактор, а овај вансеријски уметник на сваком концерту, из године у годину, у жељи да надмаши самог себе и због огромног поштовања према публици, сваки пут подиже лествицу својих концертних спектакала који ће у деценијама пред нама остати трајно сведочанство успеха једног нашег талентованог музичара у глобалном showbiznisu.

- Ово ће бити једна посебна јесен за моју публику и мене, урезана заувек у наша срца. Једва чекам да изађем на сцену, да видим сва та озарена лица и да поделим оно што у мени тиња све ове године од нашег последњег сусрета, истакнуо је Дино Мерлин захвалан публици на толиком поверењу и одзиву.

*Организатор концерта: DIGI MEDIA PRODUCTION

Top